línea metro FGV

El Consistori i FGV tornen a pactar perquè els pensionistes, gent amb diversitat funcional i persones majors puguen gaudir d’un abonament anual més econòmic

L’Ajuntament d’Alboraia i l’empresa de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana han renovat l’acord existent perquè les persones pensionistes, majors de 65 anys o amb diversitat funcional puguen obtenir un descompte en abonaments anuals de metre en combinació amb l’abonament de l’autobús municipal.

Aquesta mesura permet que el cost de l’abonament de transport per a persones majors de 65 anys que siguen pensionistes o persones amb una discapacitat a partir del 65% siga de 88 euros anuals per a les quatre zones del metre, ABCD i bus municipal. D’altra banda, els i les pensionistes menors de 65 anys podran adquirir aquest mateix títol anual de quatre zones amb un cost de 90 euros, si disposen de la TSC personalitzada del Conveni Ajuntament d’Alboraia, o 91, en cas de no posseir-la. A més, els cònjuges gaudiran de la mesura, si l’any passat també la van obtenir.

Els beneficiaris que gaudisquen per primera vegada de l’acord rebran la targeta personalitzada en el primer trimestre de 2019.

Així mateix, es pot tornar a sol·licitar la renovació de la targeta del bus municipal. Per a açò, s’haurà d’acudir a l’Oficina de l’AMIC situada en el carrer de la Miraculosa, 17 i presentar els següents documents:

  • El model de sol·licitud.
  • El justificant del pagament de l’abonament.
  • Certificat del grau de minusvalidesa, en cas de requerir-ho.

El termini per a presentar la sol·licitud serà fins al 16 de novembre de 2018.