L’Ajuntament d’Albal ha iniciat un pla per a reforçar la neteja en el nucli urbà com en els polígons industrials. Aquest nou pla coordinarà a l’empresa de neteja i jardineria al costat de la brigada municipal.  L’objectiu d’aquest pla iniciat aquest estiu és arribar a tots els racons i carrers d’Albal amb una neteja a fons, arranjament de zones enjardinades i esmena d’aquelles deficiències en la via pública. La campanya, Ara el Teu Carrer, netejarà a fons i repararà desperfectes en tots els carrers, parcs i jardins del municipi. Tant el nucli urbà com els polígons industrials.

Durant aquests mesos d’estiu s’ha reforçat la neteja i l’aigualeig dels carrers, així com les intervencions en zones enjardinades. Ara s’ha intensificat aquest pla per a fer aquesta neteja carrer a carrer. El pla ha prosseguit en un dels polígons industrials del municipi, en concret el de Calafre, on s’han iniciat els treballs de neteja de les zones enjardinades i manteniment dels escocells.

Per a portar avant aquest pla se senyalitzarà amb 48 hores d’antelació les zones on s’actuarà perquè puguen retirar-se tots els vehicles per a poder realitzar en el menor temps possible, generalment serà un mateix matí, la neteja a fons de cadascuna dels carrers. En el pla s’impliquen tots els serveis municipals que d’una manera coordinada treballaran simultàniament per a millorar les vies.

Al mateix temps, també es realitzarà una neteja de contenidors i les àrees d’aquests. #Això ho realitzarà l’empresa de neteja i es realitzarà d’una manera escalonada. També aquests dies ha conclòs la tercera fase de la campanya de control de plagues. Els operaris de l’empresa d’aigües han realitzat actuacions en la xarxa de clavegueram per a previndre l’aparició de plagues. S’ha actuat especialment en aquells punts on els ciutadans ha indicat algun tipus d’incidències.

L’alcalde d’Albal, Ramón Marí, ha assenyalat, després d’acudir a supervisar els treballs, que “hem ampliat el servei de neteja i amb aquesta iniciativa volem arribar a tots els punts del municipi punt zones industrials com nucli urbà i àrees enjardinades. Tindre un poble net i en perfectes condicions és cosa de tots, per #això des de l’Ajuntament hem volgut impulsar aquest tipus d’iniciatives que s’unirà a campanyes informatives perquè veïns i veïnes s’impliquen també en la cura dels nostres carrers. Això s’unirà a la important inversió de més de 300.000 euros per a remodelar tots els parcs i jardins del municipi”.