Alaska

El teatre Olympia acull este primer cap de setmana de juny «El amor sigue en el aire», la comèdia musical protagonitzada per Bibiana Fernández i Manuel Bandera, als quals s’unixen en el seu debut teatral Mario Vaquerizo i Alaska.

El públic valencià podrà realitzar un viatge musical pels diferents estadis de les relacions de parella comptats amb molt humor. Des de les primeres vegades a l’estabilitat, l’avorriment, l’engany, les mentides, l’oblit o la reconciliació, representats en divertides escenes i amanits amb cançons populars que il·lustren totes les etapes de l’amor i es converteixen en part de la trama.

L’obra és la continuació de «El amor sigue en el aire», que interpretaven únicament Bibiana Fernández i Manuel Bandera, i incorpora dos nous personatges als quals donen vida Mario Vaquerizo i Alaska. Els quatre protagonistes ixen a escena amb un grup de músics que els acompanyen en directe en tots els temes que interpreten; cançons de tota la vida que donen forma a la història, identificant cada sketch representat, i funcionen com a fil conductor.

Un repertori perfectament recognoscible per a l’espectador que arreplega diversos gèneres musicals, amb temes de Rocío Jurado, Raphael, Mari Trini, Alejandro Sanz, Salomé, Los Ronaldos o Radio Futura, entre uns altres.

Escrita i dirigida per Félix Sabroso, cineasta i guionista amb un ampli recorregut en cinema, teatre i televisió com a títols com Perdona bonita, pero Lucas me quería a mí, Los años desnudos, La isla interior; Quítate tú pa´ ponerme yo, Mujeres o La que se avecina y El hundimiento del Titanic, Qué fue de las hermanas Sue? o La Gran depresión, entre altres.