La moda infantil segueix guanyant sencers en el sector i moltes són les adeptes que segueixen les tendències per a que els seus plançons vagen a l’última, bé siga amb un vestit de cerimònia o en el dia a dia. Lara Solís i Eva Cortés van decidir embarcar-se en una aventura anomenada Alas dresses ja que no encontraren prop de casa el producte que elles necessitaven per als seus fills. Així que van decidir fer-ho elles mateixes.

Els productes de la seua firma que de moment es poden comprar a través del seu web i per la qual ja s’han interessat algunes tendes multimarca de la Comunitat, prometen un tracte personalitzat i un disseny únic i sostenible.

El ritme que ha agafat el desenvolupament i implantació de la firma ha sigut tan ràpid que Lara i Eva estan pensant a donar el salt internacional en poc temps.

I és que el públic s’ha bolcat per complet en els seus dissenys i les visites que ha rebut la seua web ,res més presentar-la, s’han contat per milers.

Alas Dresses ha vingut per a quedar-se apostant per dissenys exclusius fabricats a València i sobretot un tracte proper i al gust del consumidor.