Centenars de persones van participar el divendres 10 de maig en el tradicional Sopar Solidari que enguany s’ha celebrat al centre juvenil del Passatge. Una activitat que serveix perquè xiquets i xiquetes, joves, pares i mares i professors i professores puguen compartir taula al sopar faixat programat de forma conjunta per el Grup de Corresponsals Juvenils, l’Agrupament Escolta Pas de Pi, els centres educatius d’Alaquàs, els joves de la Comissió Solidària i l’Ajuntament d’Alaquàs.

L’Alcalde d’Alaquàs, Toni Saura, i el Regidor de Joventut, Javi Antúnez, van agrair «la participació i la solidaritat que Alaquàs demostra sempre que té l’oportunitat».

El sopar es va iniciar a les 21 hores amb l’actuació de Kike Palomares. Al llarg de la nit van actuar també diversos grups de K-POP i hi va haver també un dj en directe.

JOC SOLIDARI D’ALAQUÀS

Aquest és el tret d’eixida al Joc Solidari d’Alaquàs que se celebrarà el proper dissabte 18 de maig amb la participació de tots els col·legis d’Alaquàs. A través de la venda de tiquets adquirits per poder assistir aquest Sopar, s’han recaptat enguany un total de 373 euros, que junt amb l’aportació que realitzarà l’Ajuntament d’Alaquàs i els diners recaptats en el Mercat Solidari, que van ascendir a 1.318,10 euros, es destinaran als projectes de cooperació elegits pels col·legis per al Joc Solidiari en el qual participaran els xiquets i xiquetes dels centres d’Alaquàs jugant per les entitats que participen. Se sumaran també els diners recaptats el proper dissabte en les paelles solidàries.

Aquesta activitat està emmarcada dins del Joc Solidari de la programació del Departament de Cooperació Internacional i Participació ciutadana. L’objectiu d’aquesta activitat és recaptar fons per a projectes que aniran destinats a països del tercer món i consisteix en ensenyar els xiquets i xiquetes, a través de proves i jocs, les diferències que hi ha als cinc continents. Els participants d’aquest Joc Solidari juguen per aconseguir diners que cada centre destina a un projecte seleccionat i respecte al qual s’ha treballat prèviament a les aules.