Ajedrez

El proper diumenge 11 de novembre a partir de les 11.00h se celebrarà en la Sala d’Escacs “València Cuna” del Complex Esportiu Cultural Petxina la Final del XXII Torneig Municipal d’Escacs “Joc Net”. Un concurs organitzat pel C.D. Basilio i patrocinat per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de València i la seua Fundació Esportiva Municipal.

Des que començara l’esdeveniment el passat 6 d’octubre en Patraix, s’han disputat cinc jornades amb un total de 80 classificats que han aconseguit la seua plaça per a aquesta final. Aquest torneig es disputarà a deu minuts per jugador per a aquesta gran final distribuïda en cinc rondes.

Cal destacar el notable increment d’inscripcions amb un total de 700, entre les quals no passen inadvertides les participacions femenines. Un 30% d’aquestes han sigut xiquetes, una dada a tenir en compte ja que el nombre de llicències en els escacs no passa del 5% en el gènere femení.

En finalitzar el torneig es farà lliurament en la Sala de Conferències del Complex Esportiu Cultural La Petxina dels premis, regals i records a tots els participants destacant els agraïments a les entitats col·laboradores.