Els agricultores valencians demanden millores fiscals davant la sequera

L'Associació Valenciana d'Agricultors AVA-ASAJA demana als ajuntaments que aproven mocions de suport al camp pels greus danys de la sequera i el clima.

34

El president de l’Associació Valenciana d’Agricultores, Cristóbal Aguado, ha demanat als ajuntaments valencians que exigisquen als ministeris d’Economia, Hisenda i Agricultura una seriós de mesures que passen por la devolució de l’Impost de Béns Immobles Rústic i l’engegada de crèdits bonificats per als agricultores i ramaders que s’han vist afectats por els elevats costes i por les pèrdues directes.

A més, Aguado demana a la Generalitat Valenciana l’aplicació d’unes reformes en l’agricultura per a aconseguir una modernització, que segons ell, es necessària per a pal·liar tots els problemes que turmenten als agricultores de la Comunitat.

Finalment des d’AVA-ASAJA denuncien els danys causats por les fortes ratxes de vent en l’agricultura valenciana. Es té constància que l’aire ha tirat al sòl una quantitat important de cítrics en totes les zones productores.