hachis

La Policia Nacional ha detingut en Patraix a un home de cinquanta anys i origen algerià per cometre un delicte d’odi amb agressió i insults a una parella de xiques que es trobaven besant-se en el carrer d’aquest districte valencià.

Segons ha informat la Policia, una persona anònima va alertar en la vesprada del diumenge al 091 per una baralla que no va acabar fins que els agents van intervenir en ella. Pel que sembla, el detingut va tractar de justificar els seus actes assegurant que “dos dones no poden besar-se en el carrer” per no haver pogut participar en la besada quan este havia manifestat el seu desig de sumar-se a ell.

Després de la negativa per part de la parella, l’home va començar un reguitzell d’insults com a “guarres” o “fastigoses” abans de passar a una part física en la que va haver-hi estirones de pèl, colps i escopinyades.

Tant les víctimes com el detingut van presentar esgarrapades en el rostre i els braços, a més una de les xiques va acabar amb una ferida en un dels seus punys.