Una fiesta ilegal en una peluquería deja una veintena de sanciones y tres detenidos
Dos agentes de la Guardia Civil en una imagen de archivo. / Europa Press

La Guàrdia Civil ha detingut a l’autor d’un delicte de violència de gènere en el barri de La Torre. L’home, de 37 anys i origen romanès, va ferir de gravetat a la seua dona i a la seua sogra amb un ganivet.

Els fets van ocórrer diumenge passat en la mitjanit al carrer Pintor Joan Miró. Segons han comunicat des de l’institut armat, agents de la Guàrdia Civil i la Policia Local de València es van desplaçar fins al lloc dels fets després de rebre l’alerta d’un apunyalament.

Emergències també va mobilitzar un Servei Vital Bàsic (SVB) i dos ambulàncies de Servei d’Ajuda Mèdica Urgent (SAMU). En arribar van trobar a les dues víctimes amb ferides d’arma blanca. La dona del detingut, una jove de 25 anys, presentava diverses ganivetades en el tòrax mentre la seua mare, de 49 anys, havia rebut punyalades tant en el tòrax com en el muscle.

Després d’estabilitzar-les, les víctimes van ser traslladades a l’hospital. La sogra del detingut ja ha sigut donada d’alta. No obstant això, la parella es troba hospitalitzada amb pronòstic reservat encara que la seua vida no corre perill.

Aqueixa mateixa nit a la Torre, la Guàrdia Civil va detenir al presumpte maltractador. Aquest ha sigut arrestat per dos delictes d’homicidi en grau de temptativa. Ara la Guàrdia Civil està instruint les diligències policials. Una vegada estiguen seran lliurades en el Jutjat de Violència sobre la Dona de València.