Diversos actors d’Harry Potter visitaran València

L'organització de 'Harry Potter: The Exhibition' confirma la visita dels seus protagonistes per a la inauguració en el Museu de les Ciències

Potter
James Phelps y Oliver Phelps (Fred y George Weasley) en la exposición de Harry Potter.

‘Harry Potter: The Exhibition’ ultima els seus preparatius per a arribar a València el mes vinent d’abril i sembla que ho farà per la porta gran i és que des de l’organització de l’exposició han anunciat que diversos actors de la saga del famós mag inauguraran la mostra.

Encara que de moment es desconeix qui seran els protagonistes que visitaran la capital del Túria, sí que està confirmat que seran dos o més els actors que acudiran a la cita del 13 d’abril en el Museu de les Ciències.

La Cabaña de Hagrid en Harry Potter The Exhibition.

En 2017, ‘Harry Potter: The Exhibition’ va obrir les seues portes a Madrid, rebent més de 460.000 visitants en només 4 mesos. Després del gran èxit de l’exposició a Madrid, València serà la segona ciutat espanyola dins del tour europeu que albergarà l’exposició (del 13 d’abril al 7 de juliol).

En col·laboració amb Warner Bros. Consumer Products, GES Events ha creat aquesta exposició experiencial de 1.500 metres quadrats, en la qual els visitants podran gaudir dels escenaris inspirats en els decorats d’Hogwarts que apareixen en les pel·lícules, i sorprendre’s amb l’increïble treball manual i artístic que s’amaga després del vestuari, l’attrezzo i les criatures fantàstiques originals de la pel·lícula.

Dormitorio Gryffindor en Harry Potter The Exhibition.

Així és l’experiència de ‘Harry Potter: The Exhibition’

Des del moment en què els visitants entren en ‘Harry Potter: The Exhibition’ se submergeixen de ple en l’univers d’Harry Potter. Un membre de l’exposició dóna la benvinguda als visitants i selecciona a alguns afortunats per a formar part de la seua casa favorita en Hogwarts.

A continuació, els guia perquè inicien el seu recorregut a l’exposició que comença amb un viatge per les escenes favorites de les pel·lícules d’Harry Potter. L’exposició inclou algunes de les localitzacions més populars de les pel·lícules, incloent la sala comuna i el dormitori de Gryffindor, aules com la de Pocions o Herbología, i el Bosc Prohibit. Al seu torn, aquests escenaris contenen milers d’objectes d’attrezzo, vestits i criatures fantàstiques que van ser utilitzats durant el rodatge de la icònica saga.

S’inclouen a més diversos elements interactius: els visitants podran entrar en l’àrea de Quidditch i llançar una pilota Quaffle; extraure una Mandrágora d’un test en la classe d’Herbología; i fins i tot recórrer la cabanya d’Hagrid i asseure’s en la seua gegantesca butaca.

David Bisbal, Leiva y Ana Belén actuarán en los conciertos de Viveros

El Palau de Les Arts abre sus puertas con un concierto gratuito