L’estiu també ha arribat a Bioparc. El parc valencià ha arrancat les seues activitats estivals amb un ampli programa per a totes les edats. Amb elles se cerca conscienciar en un entorn d’oci i diversió. Bioparc València és hui dia un dels 10 millors parcs d’animals a nivell internacional. Els turistes ho saben i per això el parc rep a centenars de visitants jornada rere jornada.

Bioparc utilitza la tècnica “zoo inversió”, una manera de recórrer les instal·lacions sense barreres visuals per a gaudir de totes les famílies d’animals que habiten este espai de València.

Des de Bioparc es treballa diàriament en la recuperació dels goril·les, una espècie en perill d’extinció. A més, el parc s’ha sumat a la iniciativa “Acull un pardalet”, un programa que conjumina naturalesa i solidaritat.

Però la solidaritat del parc no acaba ací. Bioparc es prepara per a acollir este dissabte un concert solidari que ajudarà a la residència de majors que no disposen d’habitatge. El grup ‘Mantequilla Voladora’ serà el responsable d’animar esta festa que es podrà gaudir a les huit de la vesprada en la mateixa plaça del parc.