Activitats que més èxit tenen aquest estiu

Las ‘Waterballs’ son una activitat on els mès atrevits demostren el seu equilibri dins d'una gran bombolla de plàstic de dos metres de diàmetre

actividades en la Ciutat de Les Arts

Les activitats a l’aire lliure ‘Waterballs’, ‘Waterbikes’ i els caiacs transparents per ‘navegar’ estan triomfant aquest estiu en els llacs de la Ciutat dels Arts de València. Al juliol i agost amplia horari fins a les 21:30 hores. Les ‘Waterballs’ són una activitat en la qual els més atrevits demostren el seu equilibri dins d’una gran bombolla de plàstic de dos metres de diàmetre. L’equilibri és fonamental per ficar-se dins d’una bombolla de plàstic de dos metres de diàmetre, a l’interior d’aquesta esfera, els participants es llisquen sobre l’aigua en un divertit joc de contrapès i ràpids balancejos.

D’altra banda, els caiacs tenen capacitat per a dues o tres persones, encara que també és possible navegar amb una barca per a famílies o grups d’amics. Hauràs de tenir en compte que tenen capacitat per 2 o 3 persones i també és possible navegar amb una barca per a famílies o grups d’amics. Des d’aquestes embarcacions, els visitants poden gaudir d’una perspectiva diferent de la Ciutat dels Arts i els Ciències, especialment del Hemisfèric i l’anell perimetral que envolta el llac. Finalment, les ‘Waterbikes’ permeten pedalear pels llacs i a elles solament poden accedir persones que mesurin a partir d’1,40 metres d’altura. El preu, en el cas de ‘Waterballs’ i ‘Waterbikes’, és de 5 euros per 10 minuts, i els caiacs costen 2,5 euros per 10 minuts, 5 euros per 20 minutos i 7,50 euros per 30 minuts (preu per persona). Al juliol i agost, l’horari de tots dos serveis és, de dilluns a diumenge, de 10.00 a 21.30 hores. Aquestes activitats estaran en marxa tot l’estiu, així com els mesos de setembre i octubre.