La Comunitat Valenciana comienza la Fase 3 con algunas novedades
Terraza de la Plaza de la Virgen de Valencia. / FOTO: EFE.

El president de la Generalitat, Ximo Puig, anuncia que es àmplia l’horari d’hostaleria fins a les 22 hores. L’aforament de bars i restaurants es manté en 100% en terrasses, 30% interior. El horari del comerç també s’àmplia fins a les 22 hores. D’altra banda, les activitats culturals com a cinemes i teatres passen d’un aforament del 50 al 75%. Les celebracions tindran un aforament del 50%.

Puig ha destacat que “minorarem les restriccions conforme anem millorant. Mostrarem prudència màxima i obertura gradual”. Ressalta que està sent “una vacunació segura, àgil i eficaç. Tots els equips que participen en la vacunació és el millor que podríem tenir”.

El president indica que “més d’un milió de valencians ja està vacunat: 1 de cada 5 habitants de la C. Valenciana. Vull agrair l’esforç organitzatiu de tots aquells que participen en aquest procés”. També indica que “estem en la fase final de l’estat d’alarma. Si tot va bé en 15 dies caurà el tancament perimetral de la Comunitat Valenciana. Agraïsc a tots haver respectat aquest tancament”.