Obri a València l’hamburgueseria favorita d’Obama

La popular cadena de hamburguesas Five Guys inaugura su primer restaurante en Valencia y lo hace en la Plaza del Ayuntamiento.

24
Hamburguesas Five Guys

La popular cadena d’hamburgueses Five Guys inaugura el seu primer restaurant a València i ho fa en la Plaça de l’Ajuntament. La cadena ofereix hamburguesa feta amb ingredients frescos, sense congelar, ja tenen locals oberts a Madrid, Barcelona, Granada i Zaragoza. En aquesta nova inauguració, Five Guys ha generat 60 noves ocupacions directes a València que se sumen als més de 500 que ja formen part de la jove família de Five Guys Espanya.

El local té una superfície de 460 m2 distribuïts en dues plantes i disposa d’un aforament superior a 120 persones. A més, el nou restaurant compta amb ingredients que provenen de l’horta, i des de la companyia destaquen que en aquesta terra se sap apreciar molt els productes frescos.

Daniel Agromayor, director general de Five Guys a Espanya i Portugal destaca que “amb aquesta nova obertura a València, la companyia s’acosta una mica més al seu objectiu de consolidar el nou nínxol de mercat denominat Better Burger: una hamburguesa elaborada únicament amb ingredients frescos, sense congelar, tallats a mà i preparats diàriament, cuinats en el moment en una cuina oberta, i personalitzada al gust del client”. També ha destacat que estan molt agraïts a tots els seus fans, i al seu suport incondicional des que van arribar a la Gran Via madrilenya fa amb prou faenes dos anys. “Hem fet moltes visites a la ciutat de València des de llavors per a cercar el nostre primer Five Guys ací, i avui el somni es fa realitat. L’obertura d’avui a València en un lloc tan emblemàtic com la Plaça de l’Ajuntament és un gran orgull i una gran responsabilitat per a tots els que vestim la samarreta roja de Five Guys.”