Un dia després de les eleccions en el PSPV en les quals Ximo Puig ha revalidat el seu càrrec, les reaccions no s’han fet esperar. El secretari d’organització del PSOE, José Luis Ábalos ha afirmat que els resultats de les primàries res han tingut a veure amb els avals obtinguts en el seu moment per Puig i García

Ábalos, ha afirmat que els processos electorals interns són bons perquè sempre guanya un company, per la qual cosa no cal buscar confrontacions.

El responsable socialista ha apel·lat a la seua neutralitat en el procés assegurant que ha afectat fins a en la seua vida personal ja que no ha passat per València i no ha atès a la seua família com havia de fer-ho.

José Luis Ábalos se sent satisfet amb el resultat i ha afirmat que l’adreça del PSOE, encapçalada per Pedro Sánchez, ha afavorit la celebració de les primàries.

Bellver: “Ximo és un líder feble”

El Partit Popular ha valorat el resultat de les primàries del PSPV. El portaveu de la formació en Les Corts, Jorge Bellver, ha titllat a Ximo Puig de decadent perquè, segons ha afirmat, no ha fet una altra cosa que perdre vots elecció després d’elecció

Bellver que ha considerat que Puig ha mostrat la seua feblesa política en aquest procés, ha afegit que li agradaria que el PSPV estiguera encapçalat per un líder fort.

En la mateixa compareixença, la diputada del PP María José Ferrer ha destacat que, malgrat Puig és el president i Rafa García un contrincant desconegut per a molts, en proporció, est ha tret més suports.

Per la seua banda, la sotssecretària general del PP, Elena Bastidas ha manifestat que Puig ha de centrar-se a governar, ara que ha acabat el seu “periple electoral” i ja no ha de “entretenir-se en assumptes propis”.