L’Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve, en col·laboració amb l’Associació de Comerços, Professionals i Autònoms de Sant Antoni de Benaixeve (Acoprasab), ha anunciat la creació d’un directori digital que agruparà el comerç local. El regidor de Comerç, Pedro Pérez, ha fet pública esta iniciativa este 25 d’octubre, Dia del Comerç Local de la Comunitat Valenciana.

Este futur directori digital, que respon a una demanda històrica del sector, té com a objectiu facilitar l’accés dels veïns a l’oferta comercial local. Tant dels barris com de les urbanitzacions del municipi. Evitant que els residents opten per desplaçar-se a altres localitats pròximes per a fer les seues compres. L’eina, que inclourà un cercador per sectors i noms, comptarà també amb punts d’ubicació per a Google Maps. A més, tindrà mètodes de contacte dels establiments i proporcionarà un resum dels productes i serveis oferits per cada comerç.

Campanya informativa

La iniciativa busca abordar un dels problemes històrics de Sant Antoni de Benaixeve. El desconeixement per part de molts veïns del teixit comercial local. En part pel fet que el municipi compta amb molts habitatges dormitori i es troba a més dividit per diferents carreteres. Este directori pretén ser una solució a este desafiament, fomentant la visibilitat i l’accés als comerços locals.

Pedro Pérez ha subratllat el compromís de l’Ajuntament de fer costat al sector comercial local. Oferint no sols el finançament necessari per a la creació del directori digital, sinó també garantint una campanya informativa que serà llançada una vegada l’eina estiga en funcionament.

Cartell del Dia del Comerç Local a Sant Antoni de Benaixeve

“Estem treballant al costat d’Acoprasab perquè este directori servisca com una plataforma que acoste als veïns als comerços del municipi”, ha apuntat el regidor. De la mateixa manera, Pérez ha subratllat que este és “només el primer pas d’una sèrie de mesures que implementarem per a dinamitzar i enfortir el comerç local en els pròxims mesos, el qual no ha tingut l’atenció que es mereix per part de l’Ajuntament en els últims anys”.

Àrees comercials

El regidor de Comerç ha anunciat la creació d’esta plataforma després de reunir-se amb Enrique Ferrer, president d’Acoprasab, amb l’objectiu de concretar els detalls del projecte.

Durant la reunió, Ferrer ha destacat la bona sintonia amb l’actual edil de comerç, de qui ha agraït “la seua actitud receptiva a esta demanda històrica dels comerciants locals”. “El directori digital és un pas clau per a revitalitzar els comerços del terme municipal. Esperem que esta eina permeta als veïns conéixer millor l’oferta local i impulse el comerç en Sant Antoni de Benaixeve”, ha afirmat Ferrer.