La Universitat Politècnica celebra la III Exposició sobre Patrimoni Ocult la Jornada del qual de Presentació es celebrarà el pròxim dia 30 de Setembre.

El Projecte es duu a terme des del DEPARTAMENT DE L’ÀREA CULTURAL DE LA UNIVERSITAT POLITÈCNICA DE VALÈNCIA, que dirigeix el Professor Sr. Vicente Giménez Chornet i amb la col·laboració i coodirecció del periodista Quique Collado.

Patrimoni Ocult és un projecte que pretén donar visibilitat al patrimoni immaterial de la Comunitat Valenciana. Per a això centra el focus d’atenció en festivitats que, malgrat ser poc conegudes, també formen part de l’imaginari col·lectiu valencià i posseeixen un valor cultural rellevant, per la seua tradició i la seua repercussió social i econòmica.

El projecte es duu a terme gràcies a la subvenció de Propostes d’Accions Culturals, dins del departament de l‘Àrea de Cultura de la Universitat Politècnica de València.

La Jornada començarà a les 17:00h del dilluns dia 30 de Setembre, en la Sala d’actes de l’Escola
Tècnica Superior d’Enginyeria Informàtica de la UPV , amb capacitat per a 120
persones.

Els esdeveniments festius seleccionats i convidats en aquesta tercera edició , es distribueixen homogèniament en la tres províncies de la Comunitat Valenciana i són: Els Moros i Cristians de Biar, Les Carasses de Petrer, El Auto Sacramental dels Reis Mags de La Canyada, La Matxá de Sant Antoni de Vilanova de L ´Alcolea, La Danza Guerrera de Todolella, El Desembarcament de Santa María Magdalena de Moncofa, La Maderada de Cofrentes, El Visitatio Sepulchri de Gandía y La Fiesta de la Vendimia de Requena.

Aquest és l’ordre de distribució de les taules:

L’entrada és gratuïta però requereix d’inscripció prèvia en www.patrimonioculto.es fins a esgotar l’aforament.

L’assistència atorga, a més, la possibilitat de rebre una acreditació d’haver acudit a l’esdeveniment.