Després de molts dies esperant-ho arriba el Festival 90´s Homenaje a la Ruta un dels festivals més importants en el panorama musical valencià.

Més de 14 metres d’altura d’escenari i 20 metres d’ample, 2 torres de so, showlasers, pantalles de LED, projeccions, en definitiva un esdeveniment multimèdia, de producció totalment valenciana, que albergarà alguns dels millors deejays i cantants valencians i internacionals de l’època dels 90.

Un festival on l’accessibilitat, la sostenibilitat, la solidaritat, i el paper de les dones, amb gran presència de cantants i deejays femenines, seran els punts forts.

Cantants internacionals y de la talla de Nacho Division, Ian Masterson, Tina Cousins, Sabrina Salermo...actuaran des del moment d’obertura i inici de festival que començarà les 17h, i que com bé indica Víctor Pérez, deejay i organitzador del Festival, estarà ple de minuts d’or.

Un moment molt esperat serà l’espectacle piromusical a càrrec de Ricardo Caballer, un espectacle que presenta moltes novetats. A diferència de l’any passat, el piromusical va enfocat cap a l’escenari, a més hi haurà una plataforma en l’aigua des d’on es dispararà també l’espectacle, que tal com va indicar el president de Ricasa: “ serà un espectacle multimèdia, integrat, on làser, pirotècnia, efectes de llum i efectes de flama de gas aniran de la mà , i que es dispararà durant tot el festival”.

A més, el festival comptarà amb llocs de menjar i foodtrucks perquè els assistents no hagen de moure’s en cap moment i no es perden cap detall.

En definitiva un esdeveniment a l’altura de grans superproduccions com el Tomorrowland que no deixarà indiferent a les prop de 5300 persones que tenen una cita el demà 6 de juliol en la Marina de València.

Les entrades encara están disponibles al Corte Inglés y a la web oficial de l´event, així que encara estàs a temps de gaudir del millor festival de la música dels 90´s.