València homenatja la “ruta” en el Festival dels 90´

L'esdeveniment de producció totalment valenciana, albergarà alguns dels millors deejays i cantants valencians i internacionals de l'època dels 90´s

La organització del Festival 90´s Homenaje a la Ruta ha revelat alguns dels detalls que caracteritzaren un dels festivals més importants en el panorama musical valencià.

Més de 14 metres d’altura d’escenari i 20 metres d’ample, 2 torres de so, showlasers, pantalles de LED, projeccions, en definitiva un esdeveniment multimèdia, de producció totalment valenciana, que albergarà alguns dels millors deejays i cantants valencians i internacionals de l’època dels 90.

Un festival on l‘accessibilitat, la sostenibilitat, la solidaritat, i les dones seran els protagonistes i que obrirà les portes a les 17h, amb música non stop.

Un moment molt esperat serà l’espectacle piromusical i els efectes de pirotecnia a càrrec de Ricardo Caballer, un espectacle que també presenta moltes novetats.

A més, el festival comptarà amb llocs de menjar i foodtrucks perquè els assistents no hagen de moure’s en cap moment i no es perden cap detall.

En definitiva un esdeveniment a l’altura de grans superproduccions com el Tomorrowland que no deixarà indiferent a les milers de persones que tenen una cita el pròxim 6 de juliol en la Marina de València.