’90s Homenaje a la Ruta’ tanca el cartell del festival a València

A més de comptar amb una vintena d'artistes, el festival tindrà un piromusical multimèdia que sincronitzarà pólvora, música, efectes i imatges

El festival i la festa ‘90s Homenaje a la Ruta’ del pròxim 6 de juliol en La Marina de València ha confirmat ja tots els artistes del seu cartell i als presentadors de l’esdeveniment, que serán Raúl Antón i Bartual.

El festival obrirà les seues portes a les 17 hores i començarà a aqueixa hora amb els dj i artistes que van fer ballar a milers de persones en les mítiques discoteques de la ruta en els anys 90. Hi haurà multimèdia, efectes i pirotècnia durant tot el festival, que tancarà un piromusical i l’actuació de Sabrina Salern.

Les dos últimes confirmacions de dj i artistes han sigut les de Nacho Fernández i Xtm, que s’uneixen a Damae, DJ Sylvan, Ian Masterson, Jerry Daley, Nacho Division, New Limit, Newton, Sabrina Salerno, Tina Cousins, XTM feat Annia, Arturo Roger, Coqui Selection, DJ Espinete, Edu DJ Veneno, Jesús Brisa, José Coll, Jose Conca, Kike Jaén, Los Gemelos, Miguel Monforte, Mónica X, Nacho Ortiz, Pau Thomas, Raúl Platero, Vicente Buitrón, Nacho Fernández, Vicente Ferrer i Víctor Pérez.

L’aposta per la presència femenina és molt important en el festival, un dels quals compta amb més dones sobre l’escenari de tots els que se celebren en l’arc Mediterrani, unit a l’aposta pels artistes i djs valencians, que van crear escola en els 90.

A més, l’organització del festival ha tancat un acord amb una empresa de vehicles elèctrics perquè l’staff i els artistes els usen durant el festival. El Director General de Turisme, Josep Gisbert, i el Director Artístico del Festival, Víctor Pérez, van provar els vehicles elèctrics de l’empresa ‘El Cotxeret’.

Un altre dels punts forts del festival és el piromusical multimèdia, sincronitzant pólvora, música, efectes i imatges, que tornarà a disparar Ricardo Caballer en el que els focs artificials de la mundialment reconeguda pirotècnia Ricasa tornaran a ballar al ritme dels grans èxits dels 90s, mesclats per a l’ocasió.

Montesinos
Dissenys de Francis Montesinos per al festival.

La valencianía del festival també està en el disseny, amb la col·laboració per a aquesta ocasió del dissenyador Francis Montesinos que han dissenyat la samarreta oficial del certamen i el típic ventall.

A més de tot això el festival ‘90s Homenaje a la Ruta’ pretén ser una mica més que un festival de música. Per eixe motiu l’organització col·laborarà amb la Fundació Ronald McDonald amb la donació voluntària de l’import de les polseres no consumit pels assistents al festival, la cessió d’un espai durant la celebració del festival i la possibilitat de donar diners a l’ONG en comprar les entrades del festival.