7 Televalencia estrena 'Valencia en abierto', el nuevo magazine informativo de las tardes valencianas

El mes d’octubre arriba amb importants novetats en 7 Televalencia. La cadena local valenciana estrena aquest dimarts ‘Valencia en Abierto’ (16:30h.), un nou magazine informatiu presentat per la periodista Sylvia Costa que pretén fer-se un buit en les vesprades televisives dels valencians.

Amb la direcció de Borja Raga, el programa parteix amb l’objectiu de donar a conèixer l’actualitat valenciana a través dels seus protagonistes. Per a això dedicarà part de l’espai a temes que interessen a l’audiència com la salut; el món empresarial; o el cinema i la cultura, sempre des de l’àmbit valencià.

A més, l’actualitat serà un dels punts forts del programa. Per a això, ‘Valencia en Abierto’ comptarà amb la col·laboració d’importants signatures valencianes com Eduardo AlcaldeVicente IborAmadeu SanchisMª Josep Serra, Pere Valenciano o el senador Fernando de Rosa.

No faltarà el suport d’un equip jove i dinàmic format per Elena MartínezSergio Ferris i Manuel Seguín. El trio de periodistes acostarà a l’audiència a tots els racons de la ciutat per a descobrir què i on estan passant les millors històries.

‘Valencia en Abierto’ s’emetrà en directe de dimarts a dijous de 16.30 a 18.00 hores. Però si t’ho has perdut no passarà res, 7 Televalencia oferirà una reemisión de 19.30 a 21.00 hores.

TECNOLOGIA, CULTURA I FESTES SE CITEN EN 7 TELEVALENCIA

Al marge de l’actualitat informativa, ‘Valencia en Abierto’ aposta també per continguts de Noves Tecnologies. Aquest espai setmanal comptarà amb la col·laboració habitual del regidor d’Agenda Digital del Ajuntament de ValènciaPere Fuset.

Tampoc faltarà la cultura. El sector audiovisual i en particular les estrenes cinematogràfiques seran un dels continguts clau del nou magazine. El productor i crític de cinema Sergio Castellote ens mantindrà al dia de les millors estrenes i tots els rodatges de la ciutat.

Unes altres de les novetats del programa serà ‘Curioseando Valencia’. El conegut periodista Héctor González ens acostarà als racons més secrets de la ciutat i els seus voltants.

Com no podia ser d’una altra manera, les festes i tradicions també estaran presents de la mà de José González. Amb la seua peculiar manera de comptar les coses, el presentador faller ens acostarà a tot el que ocórrega en les Falles i festes de la província de València.

DENÚNCIA CIUTADANA A ‘VALENCIA EN ABIERTO’

Una de les principals novetats del nou programa de 7 Televalencia és la necessitat de sumar a l’audiència en la seua realització. Per a això s’ha creat la secció ‘Denúncia Ciutadana’, un espai destinat als teleespectadors per a fer-nos arribar els problemes de les seues llars, carrers o barris que necessiten visibilitat pública per a trobar una solució.

Botellones a la porta de casa; plagues de paneroles; carrils bici inacabats; o voreres amb foradades són algunes de les moltes denúncies que tindran cabuda a ‘València en Obert’.

Participar serà molt senzill. Bastarà amb enviar la denúncia a l’equip de 7 Televalencia per mitjà de les xarxes socials o el telèfon 622 20 39 10. Per a això caldrà explicar el problema; què es reclama; i adjuntar un vídeos o imatges que permeten veure el succeït.

Cada dijous, ‘Valencia en Abierto’ donarà a conèixer aqueixes denúncies ciutadanes per a informar els ciutadans i tractar d’ajudar l’audiència.