barques

Més de 600 barques acompanyen en el llac de l’Albufera a les imatges de Crist Crucificado venerades en les localitats ribereñas, en una trobada amb motiu de l’Any Sant Jubilar del Crist de la Salut, del Palmar. Les imatges han partit des dels ports de les seves respectives localitats a primera hora del matí per trobar-se al centre del llac i prosseguir cap a la pedania valenciana del Palmar.

En la trobada participen a més del Crist de la Salut, del Palmar, les imatges del Santíssim Crist de la Vida, de Massanassa; Santíssim Crist, de Silla; i Santíssim Crist de la Pietat, de Catarroja. A continuació, segueixen tots en romiatge amb barca fins al embarcadero del Palmar, des d’on seran portades en processó les quatre imatges fins a la plaça de la pedania valenciana en la qual se situa també la seva parròquia i on l’Arquebisbe presidirà una missa de campanya, concelebrada per prop d’una vintena de rectors procedents de Silla, Catarroja, Massanassa, i de sacerdots vinculats al Palmar.

La celebració en El Palmar compta amb la participació de confraries, parròquies, cors parroquials, la Banda de Música, els barqueros, els portadors de les imatges i les pròpies comissions de festes i té l’autorització de la Junta Rectora del Parc Natural de l’Albufera.