saez

Les tres tennistes espanyols caps de sèrie en el BBVA Open Ciutat de València de tennis femení segueixen avance sobre la terra batuda del Club de Tennis València, on aquest dijous van accedir a quarts de final després de resoldre les seues respectives trobades. La romanesa Irina Bara (2) també roman en lliça, de manera que quatre de les jugadores principals del cartell cercaran aquest divendres la passada a semifinals aquest torneig ITF Pro Circuit 25.000$.

La jugadora il·licitana Silvia Soler-Espinosa (4) es va mesurar a la catalana Guiomar Maristany en l’únic duel entre espanyoles de la jornada de segona ronda. Soler-Espinosa es va imposar per 7-6(4) i 6-2, invertint un temps d’1 hora i 51 minuts. Per la seua banda, la tennista madrilenya Olga Sáez Larra (7) es va creuar en la passada cap a cambres amb la italiana Martina Vaig donar Giuseppe. Bonic i intens partit entre l’espanyola i la transalpina, que va caure finalment del costat de Sáez per 7-5 i 6-4.

El cap de sèrie número 8 del torneig també va superar el seu partit. Georgina García-Pérez va arrancar la jornada d’aquest dijous davant la romanesa Miriam Bulgaru, a la qual es va imposar per 6-3 i 6-2.

Va tenir una trobada bastant plàcida Irina Bara. La tennista romanesa (2), principal cap de sèrie que aguanta en el BBVA Open Ciutat de València, no va tenir problemes per a resoldre el seu negociat contra la francesa Tessah Adrianjafitrimo per 6-0 i 6-4. La hispà-veneçolana Andrea Gámiz, jugadora amb llicència pel Club de Tennis València, que va accedir al quadre final com lucky loser, segueix avançant i aquest dijous es va imposar a la italiana Anastasia Grymalska per 1-6, 6-3 i 6-2.

Entre les trobades entre raquetes internacionals, la sèrbia Olga Danilovic va derrotar a l’eslovena Kaja Juvan per 6-3 i 6-0; la italiana Giulia Gatto-Moticone va doblegar a la russa Viktoria Kamenskaya per 6-3 i 6-2; i la lucky loser belga Marie Benoit va sorprendre a la ‘geganta’ xinesa Xiyu Wang per 6-7(3), 6-2 i 6-3.

En dobles, Georgina García Pérez i Andrea Gámiz, en una jornada en la qual van haver de doblegar, es van imposar a la dupla espanyola formada per Noelia Bouzo i Ángela Fita per 7-6(4) i 6-4 i així van accedir a semifinals. Per la seua banda, la parella asiàtica Akiko Omae (JPN) i Xiyu Wang (CHI) va superar a Monserrat González (PARELL) i Laura Pigossi (BRA) per 7-6(4) i 6-3.