Una masterclass contra el càncer per a 200 esportistes solidaris

Un conegut centre d'entrenament de València aposta pels hàbits de vida saludables per a recuperar-se d'un tractament contra la enfermetat.

Uns 200 afeccionats al spinning participaran en una masterclass organitzada per a l’1 d’octubre, els beneficis de la qual van destinats a l’Associació Espanyola contra el càncer. Els seus organitzadors, que gestionen un centre d’entrenament personalitzat, asseguren que se senten molt sensibilitzats donada la quantitat d’esportistes que passen per les seues instal·lacions i que han patit esta malaltia

Perquè l’exercici i un estil de vida saludable són eines eficaces per a pal·liar els efectes d’un tractament per a guarir el càncer.

Els entrenadors del centre es basen en evidències científiques per a millorar la qualitat de vida dels quals han passat esta malaltia.

El centre que ha preparat aquesta activitat a l’aire lliure, pretén fomentar la búsqueda de la cura d’esta malaltia i conscienciar a la societat que uns hàbits de vida saludables poden ser el millor remei per a certes dolències.