restaurantes chinos

Si vols gaudir dels sabors del país veí, i eres un amant dels rollets de primavera, el pollastre amb ametles o de l’arròs tres delícies, et proposem aquests cinc restaurants on degustar la cuina xinesa.

Restaurant xinés Mey Chen

restaurante mey chen
Imagen del restaurante Mey Chen/ Foto: Facebook Mey Chen

Aquest restaurant compta no sols amb una decoració que et trasllada a la Xina sinó que a més ofereix en la seua carta una gran varietat de plats i ofereixen als seus clients una Carta especial sense gluten que compta amb l’acreditació de l’Associació de Celíacs de la Comunitat Valenciana (ACECOVA).

Restaurant xinés Min Dou

Aquest restaurant compta amb una gran varietat en la seua carta: sopes, carns, peixos i mariscos frescos, preparats a l’estil cantonés com mai els has provats, ofereix en el seu local l’autèntic sabor de xinesa.

Restaurant xinés MeiHua

restaurante meihua

Aquest restaurant xinés compta amb una àmplia selecció de plats xinesos en un restaurant modern amb ambient oriental i que a més compta amb servei a domicili en els seus dos restaurants amb els quals compte a València.

Restaurant Casa de Madera

restaurante chino casda de madera

El Restaurant Casa de Fusta ofereix en la seua carta diferents varietats de menjar xinés que van més enllà dels típics plats com l’ensalada de fong blanc i sèsam, l’arròs amb pollastre i verdures embolicat en fulla de nenúfar, el llobarro al vapor.

Restaurant Pato Laqueado

Pato Laqueado
Imagen del Pato Laqueado, plato estrella del restaurante/ Foto: Web Pato Laqueado

El Restaurante Pato Laqueado, et permet gaudir de l’autèntic menjar xinés a València. El seu plat estrela és l’Ànec Pequín, i així ho recorden en el seu lema “Si no has provat l’Ànec de Pequín, no has estat a Pequín”.