La nova Ràdio Televisió Valenciana es troba en una situació de bloqueig. Almenys eixa és l’opinió del diputat de Ciutadans en Les Corts, Toni Subiela qui ha assegurat que si van recolzar la gestió de la reobertura del mitjà de comunicació, va ser per la injecció econòmica que suposava per al sector audiovisual valencià.

Segons Subiela, la ineficàcia dels responsables de posar en marxa el nou ens autonòmic està molt present ja que, són molt els problemes que tenen damunt la taula i que a cap d’ells «els estan trobant una solució satisfactòria».

Dilluns que ve compareix la directora de ‘À punt’, Empar Marco, a petició de Ciutadans que tenen molt clares les preguntes que van a realitzar-li com per què està bloquejada en aquests moments la televisió.

Toni Subiela i els seus companys de partit han posat de manifest quin és el model televisiu que necessita la Comunitat Valenciana i aquesta ha de ser sostenible i amb una plantilla reduïda per a contractar la resta de serveis als professionals valencians de la Comunitat.