El dimarts comença amb núvols a primera hora del dia. Però conforme vaja avançant la jornada, aqueixos núvols aniran desapareixent. Les temperatures aniran pujant a poc a poc ja que dels 22 de primera hora del matí passarem als 30 graus, per a descendir als 26 de la nit.
Per al dimecres, cels clars des de primera hora del dia. I els termòmetres patiran un lleuger ascens ja que a les dues de la vesprada es registraran 32 graus.
Quant al mapa provincial veiem com l’ona de calor que assota la península afectarà més a unes zones que a unes altres. Per exemple, quant a l’interior, Aiora marcarà els 41 graus i a Requena i Ademús el termòmetre es pararà en els 38 graus. En el litoral les temperatures seran més normals encara que la localitat que registre valors més alts serà Alzira amb 36 graus.
Quant a la resta de la setmana. Núvols i clars i temperatures que anirà des dels 30 fins als 32 graus de màxima.
Quant als incendis, la província de València es troba en el nivell groc pel que cal extremar les precaucions. Davant qualsevol albirament, cridar al 112 que és el nombre d’emergències de la Generalitat Valenciana.