– Arriba el cap de setmana amb més festivals de l’any. El primer que us recomanem en la nostra agenda és Cap de Plata. Barbate acull en només uns dies la segona edició d’un festival que ha arribat per a quedar-se en una de les platges més espectaculars de la península. Kase. O, Fuel Fandango, Canteca de Macau, C. Tangana i molts més artistes ens faran gaudir en el sud del sud.

– Un altre que celebra el seu segon any de vida és el **Mad **Cool. Amb entrades esgotades des de fa més d’un mes, el nou festival de Madrid rebrà aquest cap de setmana a grans artistes internacionals com **Foo **Fighters, Green Day, Kings of Leon, Foals o Foster de People. Un dels millors cartells de l’any que convertirà la ciutat en la capital de música els dies 6, 7 i 8 de juliol en la Caixa Màgica.

– Kobetamendi viurà una nova edició del BBK Live del 6 al 8 de juliol. La ciutat de Bilbao s’omplirà de milers de persones amb ganes de gaudir de concerts com **Depeche Mode, The Killers, Two Door Cinema Club o Royal Blood entre uns altres. Una cita que ja s’ha convertit en indispensable per a molts i que tornarà a obrir les seues portes en només uns dies.

– Més de 80.000 persones visitaran Viveiro aquest cap de setmana vinent per a viure una nova edició del Resurrection Fest. Un cartell liderat per Rammstein, Rancid i Anthrax i més de 100 bandes internacionals de rock, heavy i hardcore i amb assistents que arribaran des de més de 30 països. Durant tota la setmana hi haurà ja programació amb música i diferents concerts que convertiran la localitat en una autèntica festa per als més metaleros.

– Ens desplacem a Barcelona perquè aquest cap de setmana també tindrà lloc el **Cruilla. Un festival que cada vegada compta amb més adeptes dins del panorama nacional i que compta amb un potent cartell d’artistes nacionals i internacionals com Two Door **Cinema Club, The Prodigy, Jamiroquai i Pet Shop Boys entre uns altres. Kase. O, Carlos **Sadness i **Dorian destaquen entre les bandes nacionals.

– Tornem al sud, concretament a Torre del Mar, on a partir del 5 de juliol tindrà lloc el Weekend Beach Festival. Amb quasi totes les entrades venudes, l’esdeveniment compta amb un eclèctic cartell encapçalat per The Prodigy, Estricnina, Estopa o Lori Meyers. Màlaga es prepara ja per a rebre la visita de milers de joves amb ganes de passar-ho bé en la platja.

– Poc més d’un mes queda perquè arranque el Medusa Sunbeach però els preparatius ja han començat i l’espectacular escenari que estan preparant està en procés. Volen fer història i nosaltres no volem que et perdes aquesta edició així que hem aconseguit 2 entrades gratis que pots aconseguir si participar en el concurs que tenim en Facebook. Entra en la nostra pàgina oficial i segueix les instruccions.