Josema Yuste

 

L’actor i humorista Josema Yuste està en el Teatre Olympia de València amb l’obra ‘Taxi’, una comèdia que protagonitza al costat de Santiago Urrialde i El Monaguillo. L’intèrpret ha confessat que a València se sent com a casa i que el públic no para de riure en els 90 minuts que dura el muntatge.

Què podem veure en Taxi?

Doncs ‘Tax’i és una comèdia divertidísma amb El Monaguillo i amb una companyia molt bona d’actors. No pares de riure en els 90 minuts i em sorprèn fins i tot a mi, que no havia fet una comèdia tan divertida en la vida. El públic gaudeix, s’ho passa bé i per a nosaltres és molt bonic cada vegada que la interpretem.

Com és treballar amb Santiago Urrialde i amb El Monaguillo?

Açò és complicat perquè són dos cervells inhumans (riu) i cal emmotlar-se. Encara sort que jo sóc un ésser humà fantàstic que m’emmotle a tots i els seguisc el joc en tot moment. Ara de debò, són dos tipus únics i açò és el que els fa especials. Així és que és un luxe treballar amb ells.

Com us tracta València cada vegada que veniu ací?

València ens tracta molt bé. És impressionant l’acolliment que tenim cada vegada que venim amb un espectacle o un muntatge.

Tinc entès que tens tres llocs especials en la teua vida i que un d’ells és València?

Efectivament. Madrid, Menorca i València són molt especials per a mi i em sent com a casa. És veritat que en qualsevol part d’Espanya m’agrada estar però aqueixos tres llocs tenen alguna cosa especial que em donen la vida. I en el cas concret de València em trobe com a peix en l’aigua perquè el meu soci en tot açò és Enrique Fayos, responsable del Teatre Olympia i perquè em tracten fenomenalment bé.