“Del Tros al Plat” és l’última aposta presentada per la Diputació de València. Es tracta d’un projecte turístic centrat en la qualitat dels aliments de proximitat com a segell diferenciador.

Els productes autòctons com l’arròs, el peix blau i la cirera són els protagonistes de “Del Tros al Plat”, l’esdeveniment celebrat en l’edifici Veles e Vents que unix turisme, agricultura i gastronomia local.

Esta acció, impulsada per les institucions, reivindica el territori valencià com a destinació turística a través dels seus aliments de proximitat; per a açò els assistents han pogut degustar plats típics de la cuina valenciana en un ambient únic.

València és enguany capital mundial de l’Alimentació i, com a part de la seua programació, esta iniciativa unix a productors, mercats i cuiners amb un mateix objectiu: promocionar l’alimentació local com a reclam turístic.

Davall el lema “el camí més curt a la felicitat”, este projecte defensa que en el territori valencià no fa falta recórrer grans distàncies per a gaudir dels millors plats.