El Gremi Artesà de Sastres i Modistes de la Comunitat Valenciana va celebrar aquest finde de setmana la 3a edició de la Desfilada d’Indumentària Valenciana. Aquesta desfilada va tenir lloc els dies 15, 16 i 17 d’octubre del 2021. Aquesta iniciativa ha comptat amb el suport de la Diputació de València. L’acte va comptar amb la participació de trenta professionals agremiados, i es va dur a terme al pati del Col·legi de l’Art Major de la Seda a les (C/ Hospital, 7. València) a les 20 hores.

La 3a edició de la Desfilada d’Indumentària València és una manera de reactivar el mercat de la indumentària. En aquesta ocasió, per les òbvies limitacions sanitàries, l’assistència presencial va ser a través d’invitacions que van rebre els signes participants. Malgrat això, el recinte era considerablement ampli, i a l’aire lliure, el que va permetre un bon aforament.

Font: 7 Televalencia

El públic assistent va poder conèixer les novetats, tendències i corts de la indumentària tradicional valenciana. Una cita que es consolida a València després de l’èxit de les anteriors edicions.

El Gremi continua la seua labor de divulgació del treball dels professionals tant d’indumentària tradicional com de la costura. Per això, reconeix l’excel·lència de les empreses valencianes agremiades.