València World Race, prop de ser una realitat en 2019

El divendres finalitza el termini de presentació de candidatures, un procés on en cas d'entrar València competiria amb països com França o Itàlia.

Va ser el passat 29 de març quan la Fundació de Navegació Oceànica de Barcelona confirmava la notícia: la World Race 2019 es cancel·lava. Des de llavors han sigut moltes les ciutats interessades en este gran esdeveniment esportiu però no serà fins a este divendres, data en la que es tancarà el termini d’inscripció, quan es coneguen les ciutats candidates.

La capital del Túria podria ser una d’elles i açò és el que s’han proposat des de la plataforma València World Race. No obstant açò, la decisió final dependrà del propi Ajuntament.

En cas de que el Cap i Casal es convertisca en candidata per a albergar esta regata internacional es competirà amb països com França i Itàlia. Per açò des de la plataforma no dubten a destacar els avantatges que aporta la nostra ciutat.

Ara caldrà esperar a conèixer la decisió final de l’Ajuntament i saber si la capital del Túria es converteix en ciutat candidata de la pròxima World Race.

Baixauli: “Rajoy ha de recolzar que València celebre la World Race perquè és bo per a la ciutat”