Un raig provoca ferides a dos banyistes de Bellreguard

L'ona elèctrica a través de l'aigua que provoquen els rajos són molt perilloses

rayo en Bellreguard

Dos persones han sofrit la caiguda d’un raig a Bellreguard, segons ha informat en Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències CICU. L’ona elèctrica que provoquen els rajos són molt perilloses, en aquest cas sembla que s’ha transmès a través de l’aigua del mar, provocant cremades en els peus i bon esglai. Si ens trobem davant aquesta situació cal avisar al més aviat possible al 112 o assistir a una posada sanitària de la platja.

La probabilitat que ens caiga un raig o que ens provoque una descàrrega és molt baixa, no cal alarmar-se ni tenir por a anar a la platja o al camp, sempre tenint precaucions i consells com els quals t’anem a donar a continuació.

Davant tempestes amb rajos, si aquestes a la intempèrie és recomanable acollir-se en el cotxe o en un edifici. Si no trobes un lloc adequat intenta allunyar-te de les masses d’aigua, dels arbres. Si te pilla dins de casa no cal estar en contacte amb l’aigua, evitar dutxar-se o rentar coberteria. Tots els aparells que funcionen amb electricitat també és convenient no utilitzar-los al moment de la tempesta.