FALLES

Vive Las Fallas

Margarita Vercher lliura els cancans a les FMV i les seues Corts

-

La signatura indumentària presenta els cancans i les sinagües que portaren les FMV i Corts d'Honor en el dia de l'exaltació amb els vestits del S.XIX.

ROA Indumentària engalana amb les seues pintes a les Falleres Majors de València

-

LA signatura d'indumentaría ROA torna a elaborar les pintes que lluiran Sara i Marina i les seues Corts d'Honor en els primers vestits oficials.

La falla Duc de Gaeta celebra el seu nadal amb “El Nadal al Duc”

-

La iniciativa conté més de 30 activitats nadalenques entre elles, concurs de pesebres, concerts solidaris i manuealidades per als més xicotets.

La falla L’Empalme organitza la primera Sant Silvestre a Burjassot

-

La carrera solidària de Burjassot se celebrarà el pròxim 23 de desembre recorrent la demarcació de la falla organitzadora.

Patricia Juliá: “Fer les pintes oficials ha sigut un luxe i una gran responsabilitat”

-

"Mes que pintes" ha exposat les pintes de Marina i Sara, FMV i les seues corts d'Honor per al segon vestit oficial. Coneixem amb Patricia alguns secrets.

Les calçes que lluirà la FMIV i la seua cort d’honor 2019 en els vestits oficials

-

Aquesta vesprada es presenten les calçes que la Fallera Major Infantil de València i la seua cort d'honor lluiran en els seus vestits oficials.

presentacionvideo

Així són les puntilles i els monyos de les Falleres Majors de València

Realce i Santos Tèxtil són les signatures encarregades de complementar els vestits oficials de les Falleres Majors de València i les seues corts amb les puntilles y els monyos.

calçesvideo

Les calçes de Sara Larrazábal i la seua Cort d’Honor

Cristina Peris ha fet unes calçes per als tratjes oficials ben diferents per a les màximes representants del mon faller infantil.

Na Jordana inaugura un betlem amb el lema “Un Betlem de Borumballa”

-

La Falla Na Jordana inaugura este diumenge un pesebre creatiu dedicat al patró de les festes de València i als fusters fallers.

Vive Las Fallas

Chiquillo és reelegit President Internacional UNESCO Ruta de la Seda

-

En 2016 les falles van ser reconegudes Patrimoni i Xiquet exerceix el càrrec com a President Internacional UNESCO Ruta de la Seda.

Ganadors dels playbacks de JCF

-

La falla Duc de Gaeta guanya el primer premi de playbacks de la categoria infantil amb un espectacle dirigit per Fran Casares

Vives y Mari

ENTREVISTES

Roa textil

POBLES EN FESTES

El més vist

CASTILLO CINCELADORES