El Valencia C.F desfilarà en l´ ofrena el dia 18 de març

-

El València C.F desfilarà finalment en l'ofrena de flors a la Verge dels Desamparats, el pròxim 18 de març per a celebrar el centenari del Club.

El València C.F desfilarà finalment en l'ofrena de flors a la Verge dels Desamparats, el pròxim 18 de març, després de l'aprovació, sense oposició, per part de l'assemblea de presidents de Junta Central Fallera. Els presidents de falla van acordar en l'assemblea celebrada el dia...

Els indumentaristes celebren la seua I Gal·la Homenatge gràcies al programa “Vive las Fiestas” i 7TeleValencia

-

El programa Vive las Fiestas, de José González Silva ,celebra en l'Alqueria del Moro de València la seua Primera Gal·la Homenatge als indumentaristes en una nit en la qual les Falles van ser les vertaderes protagonistes.

Una estrela que continuarà brillant

-

Mor Juan Ballester, actor i faller de la falla "El Quarantahuit", conegut en el món faller per les seues actuacions en teatre i playbacks.

Dilluns passat el món faller despertava amb la fatídica notícia de la defunció de Juan Ballester, l'actor, censat en la falla Pintor Salvador Abril- Peris i Valero, més coneguda com la falla"El Quarantahuit" . L'actor de 35 anys vivia a Madrid, després d'haver estudiat Art...

Santos Tèxtil fa un homenatge a l’Ofrena reunint a quatre Falleres Majors de València

-

La firma de mantellines, randes i vels nupcials Santos Tèxtil, reuneix a quatre Falleres Majors de València per parlar de com van viure el moment més emocionant del seu any: l'Ofrena.

El cap i casal celebra la festa del patró dels animals

-

“Dels porrats de giner, Sant Antoni és el primer”. Els actes es celebraràn hui i demà al carrer Sagunt de València.

Així està quedant la Falla Municipal Infantil de 2019

-

El duo d'artistes "Cap de Suro" comencen amb els últims retocs del monument municipal infantil que comptarà amb una cançó pròpia.

La Federació de falles de Primera A premia a Patricia Campos

En la cinquena edició de “Una de Primera” el col·lectiu reconeix la dedicació, l'esforç i la superació de la expiloto militar

La Federació de falles de Primera A premia cada any a una dona que destaque amb la seua labor en un sector fora de...
feria-lowcost2017-4

Els millors descomptes i les millors signatures de la indumentària valenciana

Quasi 50 indumentaristas valencians exposaran els seus millors preus i productes en la 8a edició de la Fira Low Cost tras la setmana fallera.

La Falla de l’Ajuntament i les primeres pinzellades de color

-

El duo d'artistes fallers Latorre i Sanz ja estan cercant un nou fitxatge similar a Okuda i Pichiavo per a les falles de 2020.

Oliva celebra el 20 Aniversari de les Calderes en el Porrat de Sant Antoni

-

El municipi celebrarà en la festa de les tradicionals Calderes un concert de música tradicional valenciana a càrrec d’Urbàlia Rurana.

Tot a punt a Oliva per a la celebració del Porrat de Sant Antoni, organitzat per la Regidoria de Festes de l’Ajuntament d’Oliva que dirigeix Pepe Salazar i el primer dels porrats tradicionals de la Ruta de la Mancomunitat de Municipis de la Safor....

Prohibirán tirar petardos a partir de las 2 de la mañana

-

La finalidad es mitigar las molestias por ruidos a los vecinos y favorecer la convivencia en Fallas.

Tirar petardos más tarde de las 2 de la madrugada estará prohibido durante los días de fallas y cuando no sean fiestas, el límite será hasta las 22 horas. Según ha explicado el concejal de Cultura Festiva, Pere Fuset, esta medida se aplicará el...

FALLES

ENTREVISTES

POBLES EN FESTES

Festes