Descobreix l’únic restaurant submarí d’Espanya

L'obra de l'arquitecte Félix Candela destaca per la seua ambientació però també per la gastronomia on l'arròs és el plat estavella.

Menjar envoltat de més de 10.000 exemplars de peixos és possible sense eixir de València. El Restaurant Submarí de l’Oceanogràfic ens obri les seues portes per a mostrar-nos com és menjar en esta coberta circular envoltat de la vida marina, una experiència única a Espanya.

Este restaurant situat en ple cor de la Ciutat de les Arts i les Ciències ofereix un menú molt variat amb una fusió de la cuina mediterrània. Als plats més tradicionals de la gastronomia valenciana se li uneix l’avantguarda dels oceans menjant en un entorn on les aigües turqueses emboliquen l’ambient. I dins d’esta cuina dirigida pel xef David Carrión no podia faltar un dels plats més demandats en la capital del Túria: l’arròs.

Amb espai per a 200 comensals, l’obra de l’arquitecte Félix Candela també destaca per la seua ambientació i és que una vegada entres en ell és difícil no fixar-se en el llum central que emula un banc de meduses.

Per als amants de la vida submarina però també del bon menjar, l’aquari més gran d’Europa ofereix una experiència exclusiva en la que es conjumina una gastronomia de primer nivell amb una vista privada a tots els oceans de la Terra.