Els comerciants del centre celebren el seu 25º aniversari amb premis i sorteigs

L'Associació de Comerciants del Centre Històric compleix una cambra de segle amb una campanya en la que destaca el sorteig de 25 bicicletes per als compradors de València.

“25 Anys prop de tu. El Centre de la teua vida” és la campanya publicitària que ha arrancat l’Associació de Comerciants del Centre Històric de València amb motiu del seu 25º aniversari. Per a açò s’ha posat en marxa un instrument de comunicació que donarà a conèixer els principals assoliments d’esta associació en la millora del centre del cap i casal.

Durant estos 25 anys d’història, l’Associació de Comerciants ha sigut clau en la mediació amb l’administració pública. Gràcies a açò s’han creat passejos comercials i s’han aconseguit subvencions per als comerços valencians que ja han superat el milió d’euros. Tot un seguit de assoliments que este mes se celebrarà amb els consumidors per a potenciar el vincle emocional.

Carlos Galiana y Rafael Torres durante el acto de presentación de la campaña del 25º aniversario de la Asociación de Comerciantes del Centro Histórico.

Des de l’Ajuntament saben la importància d’apostar pel comerç del centre per a potenciar la transformació de la ciutat. Per açò cedirà quasi un centenar de 80 mupis que ajudaran en la difusió de la campanya i posar així en valor la labor diària de l’Associació de Comerciants del Centre Històric de València.