Els col·lectius festers de València demanen despolitització i més promoció

Ciutadans reuneix als màxims representants de les entitats festives per a diganosticar els principals problemes i conjuminar la cerca de solucions.

Els col·lectius festers de la ciutat de València reclamen més promoció i difusió per a les festes i parlen de la necessitat de la despolitizació d’aquestes. Així es va evidenciar en la reunió convocada pel grup Ciutadans amb representació en l’Ajuntament del Cap i Casal.

Precisament, la regidora de l’àrea per C’s, Amparo Picó, ha estat en el programa de ‘Vive las Fisstas’, de 7 Televalencia, en la qual ha desgranat el contingut de la citada trobada. Entre altres qüestions, assenyala la satisfacció per la màxima implicació i participació dels assistents, i les critiques constructives que es van recopilar per a poder conjuminar criteris

.

l objectiu no era un altre analitzar els principals problemes de les festes més representatives del Cap i Casal. Tal com explica l’edil, la major preocupació és la falta de promoció i difusió del patrimoni cultural i festiu, malgrat que “és un dels més importants d’Espanya que potencia la cultura, atrau turistes i crea ocupació”.

En aquest sentit, insisteix que, després del diagnòstic i el “negatiu” balanç de la gestió del govern del tripartit, urgeix desvincular les festes de la política “governe qui governe”.