SHARE

Els elefants africans dormen una mitjana de dues hores al dia. Esta és la conclusió d’un estudi realitzat per dos investigats sud-africans que van vigilar a una parell d’elefantes i van descobrir que solament descansaven una mitjana de 120 minuts, dempeus i abans de l’alba.

Les conclusions és que els animals dormen o es desperten depenent de la temperatura o la humitat, però no de la llum solar, per la qual cosa el seu somni depèn de factors ambientals i no de la posada o l’eixida del sol.