Benicàssim rep a milers de fibers per a gaudir del seu Festival Internacional

El cartell del FIB d'enguany ho completen Travis Scott, The Killers, Pet Shop Boys o Liam Gallagher, entre altres artistes.

espectacularidad

Milers de fibers ja es troben a Benicàssim per a gaudir del Festival Internacional de Benicàssim. Tots esperen que el recinte òbriga aquesta vesprada i done passe a quatre dies de música i ambient festiu.

La 25 edició del FIB es presenta sense noms especialment enlluernadors als seus caps de cartell, encara que sí amb un atractiu cartell en la part mitjana i baixa, fins i tot en els noms la tipografia dels quals requereix cert esforç ocular per a ser llegits.

L’organització espera rebre 40.000 persones entre el 19 i el 22 de juliol, una xifra inferior a la de l’any passat, en el qual els Xarxa Hot Chili Peppers van atraure una gran part dels 170.000 espectadors que van acudir a Benicàssim en 2017.

Enguany la força de Travis Scott, The Killers, Pet Shop Boys o Liam Gallagher com a reclams per a atraure el públic no ha sigut suficient per a competir amb grans noms que sí han trepitjat altres festivals espanyols, malgrat que algun ha tingut seriosos problemes d’organització.

Però el FIB ha aconseguit mantindre allò que també fa gran a un festival veterà que cada any aporta sorpreses, actuacions brillants en escenaris secundaris i agradables descobriments als assistents que acudeixen a la cita musical més interessats per la música que pel pur gaudi hedonista.

En el panorama nacional, molt més nombrós que en edicions anteriors, hi ha grups com Izal o Dorian i uns altres com Carolina Durant, Joana Serrat, Juny Mackenzie, Polock, Russos Blancs, The Parrots, Júlia, Zulu Zulu, Tulsa, Gos, La Plata, Ganivet de Foc, Els Punsetes, Leyva, Cabelleres, C.*Tangana, Fario o Els Nastys.

Entre tots ells també altres apostes segures de la meitat de la taula com Belle & Sebastian, Madness, The Kooks, Two Door Cinema Club, Justice, Catfish and the Bottlemen,

Una barreja  musical per a tots els gustos i tots els públics i que servirà de banda sonora a les vacances de sol i platja de milers de joves arribats, no solament d’Espanya sinó de la majoria dels països europeus.