Els millors arrossos del món es donen cita en el Mercat de Colón

Del 20 al 29 d'abril l'arròs serà l'ingredient protagonista de "Al Grano", una iniciativa que conjuminarà plats tradicionals i avantguardistes.

Durant deu dies els amants del bon menjar podran gaudir de diferents plats d’arròs en els locals del Mercat de Colón de València. Gràcies a la iniciativa “Al Grano”, els comensals tindran l’opció de degustar una selecció de plats internacionals on el producte valencià per excel·lència serà el protagonista.

A les receptes més tradicionals com a arròs al forn o paella valenciana li acompanyaran plats més innovadors com nigiris amb escata de drac o un saltat d’arròs amb espècies, peix i ou. Tot un seguit de opcions gastronòmiques que posaran en relleu la versatilitat del cereal més consumit del món.

Del 20 al 29 d’abril el Mercat de Colón es dedicarà en exclusiva a la setmana gastronòmica de l’arròs. A més, el dia 25 se celebrarà un taller en el restaurant Momiji per a donar a conèixer la preparació de l’arròs japonés del xef Diego Laso on es desvetlaran alguns dels millors secrets culinaris.