Un valencià «robat» en l’Hospital General retroba a la seua mare 54 anys després

Els pares biològics tenien una xiqueta de quatre anys quan una monja i un doctor els van informar de que el seu segon fill havia mort en nàixer.

robado

Va ser en 1964 en l’Hospital General de València quan una jove dona de 23 anys va donar a llum a un xiquet al que va donar per mort, una situació que 54 anys després s’ha confirmat com a falsa i és que mare i fill s’han retrobat amb una prova d’ADN concloent.

Tal com arreplega l’Agència EFE, l’advocat i president de l’associació SOS Bebès Robats, Enrique Vila, ha sigut el responsable d’este cas que ha acabat amb el retrobament de l’home «robat» i tota la seua família biològica. Esta família ja tenia una xiqueta de quatre anys quan va nàixer el bebè robat i posteriorment va tenir tres fills més creient fins al moment que el segon havia mort durant el part.

Segons declaracions de l’advocat a EFE, actualment s’estan estudiant les accions legals a emprendre contra els responsables de «esta separació de més de cinc dècades», concretament una monja i un metge.

El nounat va ser donat en adopció i va ser ell mateix qui va trobar a la seua mare biològica realitzant una recerca dels documents del centre sanitari en el que va nàixer.

Salir de la versión móvil