Els 5 plans gratis a València per a gaudir amb els xicotets de la casa

La ciutat compta amb diferents opcions per a poder gaudir amb els més xicotets i de manera gratuïta

plans gratis

Si estàs pensant a eixir aquest cap de setmana amb els més xicotets de la casa, però després de les festes nadalenques, no vols gastar-te molts diners, et proposem alguns plans gratis a la ciutat de València, on gaudireu al màxim al costat d’ells.

Gaudeix d’un matí al Parc Gulliver

menores

Aquest gegant de 70 metres és un dels parcs de jocs favorits per a xiquets, xiquetes valencians de totes les edats. Els seus tobogans i zones d’escalada que recorren la figura del Gulliver, que roman ficada al llit , és un dels plans indispensables en el nostre ránking.

Navega en l’estany del Parc de Capçalera

parque de cabecera
Imagen del lago del Parque de Cabecera/ Foto: Jardines Valencia

El Parc de Capçalera, ofereix moltes possibilitats, entre elles zones amb gronxadors, o grans zones verdes , on els xiquets i xiquetes s’ho passaran en gran. Si a més vols realitzar un pla diferent, pots pujar en els patinets i navegar pel seu estany (això sí, pagant un tiquet).

Visita alguns dels parcs originals de la ciutat

planes

Una altra de les opcions que et proposem és visitar alguns dels diferents parcs originals amb els quals compta la ciutat com és el cas del parc de Blancaneu, situat en la Carrera de la Fonteta de Sant Lluís, 42 o el Parc de Mortadelo i Filemó (Avinguda Germans Maristes).

Ruta cultural per València

Imagen del Palacio del Marqués de Dos Aguas

Són molts els edificis de la ciutat de València, que es poden visitar de manera gratuïta, així que si prefereixes un pla cultural, aprofita i no et perdes l’Antic Convent del Carmen, el Palau del Marqués de Dos Aguas o visita el Museu de Belles arts, l’Ajuntament de la ciutat o l’edifici de Bombes Gens.

Descobreix Naturia, el centre de medi ambient

naturia
Imagen de Naturia, el parque de medio ambiente de Valencia/ Foto: València Turisme

Aquest centre d’exposicions i divulgació sobre medi ambient urbà i sostenibilitat, es troba al Jardí del Túria, tram 2 (entre l’Av. Manuel de Falla i el Passeig de la Petxina) i compta amb 5 espais per a exposicions i zones equipades per a tallers i cursos.