La Universitat Politècnica celebra la III Exposició Patrimoni Ocult

El projecte pretén donar visibilitat al patrimoni immaterial de la Comunitat Valenciana

La Universitat Politècnica celebra la III Exposició sobre Patrimoni Ocult la Jornada del qual de Presentació es celebrarà el pròxim dia 30 de Setembre.

El Projecte es duu a terme des del DEPARTAMENT DE L’ÀREA CULTURAL DE LA UNIVERSITAT POLITÈCNICA DE VALÈNCIA, que dirigeix el Professor Sr. Vicente Giménez Chornet i amb la col·laboració i coodirecció del periodista Quique Collado.

Patrimoni Ocult és un projecte que pretén donar visibilitat al patrimoni immaterial de la Comunitat Valenciana. Per a això centra el focus d’atenció en festivitats que, malgrat ser poc conegudes, també formen part de l’imaginari col·lectiu valencià i posseeixen un valor cultural rellevant, per la seua tradició i la seua repercussió social i econòmica.

El projecte es duu a terme gràcies a la subvenció de Propostes d’Accions Culturals, dins del departament de l‘Àrea de Cultura de la Universitat Politècnica de València.

La Jornada començarà a les 17:00h del dilluns dia 30 de Setembre, en la Sala d’actes de l’Escola
Tècnica Superior d’Enginyeria Informàtica de la UPV , amb capacitat per a 120
persones.

Els esdeveniments festius seleccionats i convidats en aquesta tercera edició , es distribueixen homogèniament en la tres províncies de la Comunitat Valenciana i són: Els Moros i Cristians de Biar, Les Carasses de Petrer, El Auto Sacramental dels Reis Mags de La Canyada, La Matxá de Sant Antoni de Vilanova de L ´Alcolea, La Danza Guerrera de Todolella, El Desembarcament de Santa María Magdalena de Moncofa, La Maderada de Cofrentes, El Visitatio Sepulchri de Gandía y La Fiesta de la Vendimia de Requena.

Aquest és l’ordre de distribució de les taules:

L’entrada és gratuïta però requereix d’inscripció prèvia en www.patrimonioculto.es fins a esgotar l’aforament.

L’assistència atorga, a més, la possibilitat de rebre una acreditació d’haver acudit a l’esdeveniment.

Salir de la versión móvil