EL PUIG

Gaudeix de la conquesta de València per Jaume I en una Gymkana

-

El Puig de Santa María t'ofereix els monuments històrics més importants de la Comunitat Valenciana i els racons on reviure la història de la conquesta de València per el Rei Jaume I

El Puig

El Puig s’uneix contra la violència cap a les dones

L'Ajuntament i les associacions locals programen actes i una campanya de conscienciació per a acabar amb "aquesta xacra social".

El 25 de novembre és el Dia Internacional contra la Violència cap a les Dones i l'Ajuntament del Puig de Santa Maria i les...
Toni Carceller, masterchef6

El finalista valencià de MasterChef 6 cuina a dues rodes i prop del mar

-

Toni Carceller, realitza showcookings en directe, en un autèntic autobús anglès de dues plantes convertit en cuina en el passeig marítim del Puig.

Monasterio del Puig

El patrimoni del Puig tornarà a sonar fort i donar la nota

-

El Juliol Musical arriba a la seua divuitena edició amb un cicle de concerts que posa l'accent en les músiques del món i la integració de les diferents cultures.

Els parcs i carrers del Puig es vesteixen amb els colors de l’Orgull LGTB

-

La primera edil assenyala que aquesta acció "reivindica la llibertat d'expressar l'amor perquè cadascun puga expressar la seua identitat sexual sense por".

Calidad Playas El Puig

Les platges del Puig tornen a rebre la Bandera de Qualitat Turística

El Consistori assegura que aquest reconeixement significa més visitants, més creixement econòmic i més ocupació.

Les platges del Puig de Santa Maria han rebut un any més la Bandera Q que otorga l'Institut per a la Qualitat Turística Espanyola...
Transporte metropolitano

José Vicente Andreu: “El de Rajoy amb el transport de València és una vergonya”.

El president de la Mancomunitat de L'Horta Nord ens concedeix una entrevista al digital 7 Televalencia. Ens parla dels serveis que ofereix la institució als 10 municipis que engloba i dels reptes de futur de la seua gestió.

José Vicent Andreu és l'alcalde d'Albuixec des de fa unes quatre legislatures. També presideix la Mancomunitat de L'Horta Nord i que engloba als municipis...

El Puig recupera la presencia de olmos en el municipio

-

El Consistori planta deu arbres d'aquesta espècie després de l'extensió de la malaltia que estava acabant amb la població autòctona.

Festival Gutenberg El Puig

Arriba la VII edició del Festival Gutenberg al Puig

-

7 Televalencia s'endinsa en el món dels llibres per a conèixer a fons tota la programació d'aquest esdeveniment cultural.

Consejo de la Lectura

El Puig anuncia la constitució del seu primer Consell de Lectura

-

Veurà la llum el pròxim mes de desembre en el marc del Festival Gutenberg.

El més vist

Recomanem

Et pot interessar