ALCASSER

La falla El Raval d´ Alcàsser va celebrar la festa fallera

-

La localitat es va omplir de nou de pólvora, música i festa, i va viure un dels actes més emotius: l'ofrena de flors a la Verge Maria

Més falles aquesta setmana….a Turís, Monserrat, Alcàsser i Mar de Plata

Les festes josefines es viuran aquesta setmana en diferents municipis de la Comunitat, però també en Mar de Plata (l'Argentina)

Les falles van acabar en el cap i casal, però si et vas quedar amb ganes de més, aquesta setmana moltes localitats ompliran els...
alcasser

Alcàsser celebra la V Fira de MAFEMIC

-

Tota una exposició de tradició: indumentaria i complements d'una de les festes mes importants de la Comunitat Valenciana, els moros i cristians.

Mafemic

Alcàsser, el gran aparador per als Moros i Cristians

-

El municipi acull aquest cap de setmana la V fira de proveïdors d'una de les celebracions, cada vegada més, amb major arrelament a la província de València.

Alcàsser

Per què Alcàsser ha estat marcat en roig aquest cap de setmana?

-

El municipi celebra una nova edició de la Mostra Agroalimentària i Comercial ‘Sabers i Sabors’ i sorprèn amb el Mercat Medieval.

Fallas Alcàsser

Les Falles d’Alcàsser fan doblet

El municipi celebra la setmana fallera, a excepció de la Falla Raval que planta el seu monument una setmana després. Vols saber les raons?

La localitat d'Alcàsser, que compta amb un total de quatre comissions, es prepara per a viure les Falles dins de la setmana fallera. Però...

El més vist

Recomanem

Et pot interessar