ALCASSER

Alcàsser celebra la V Fira de MAFEMIC

-

Tota una exposició de tradició: indumentaria i complements d'una de les festes mes importants de la Comunitat Valenciana, els moros i cristians.

Mafemicvideo

Alcàsser, el gran aparador per als Moros i Cristians

El municipi acull aquest cap de setmana la V fira de proveïdors d'una de les celebracions, cada vegada més, amb major arrelament a la província de València.

Per què Alcàsser ha estat marcat en roig aquest cap de setmana?

-

El municipi celebra una nova edició de la Mostra Agroalimentària i Comercial ‘Sabers i Sabors’ i sorprèn amb el Mercat Medieval.

Alcàsser converteix el seu comerç local en un gran aparador

-

El municipio última los detalles para una nueva edición de la Muestra Agroalimentaria y Comercial que se ha consagrado como una 'festa major' en la localitat i la comarca.

Alcàsser última tots els detalls per a una nova edició de la qual s'ha consagrat com una "festa major' en el municipi i la comarca: La XIV Mostra Agroalimentària i Comercial els dies 19, 20 i 21 d'octubre. Una iniciativa més que consolidada que l'any...

Les Falles d’Alcàsser fan doblet

-

El municipi celebra la setmana fallera, a excepció de la Falla Raval que planta el seu monument una setmana després. Vols saber les raons?

La localitat d'Alcàsser, que compta amb un total de quatre comissions, es prepara per a viure les Falles dins de la setmana fallera. Però amb una peculiaritat i que fa que en aquest municipi les festes josefines s'allarguen. La Falla Raval planta els seus...

El més vist

Recomanem

Et pot interessar