Micky Dcai, el còmic que riu del colesterol

Humorista habitual en las noches del Club de la Comedia junto a Enrique San Francisco en “De Cañas con Enrique”

El còmic Miki DCai riu del colesterol en el seu nou monòleg, és habitual en les nits del Club de la Comèdia , Comedy Central, al costat d’Enrique San Francisco en “De Canyes amb Enrique” i a València en el Circuit Faller de comèdia. El proper 26 de gener farà el seu monòleg en Kinepolis. Des del cor de Cadis arriba el còmic revelació del circuit nacional, es dedica a la comèdia des de 2008, quan va deixar el seu treball de carnisser.

Miki té com a objectiu aconseguir el riure de l’espectador, ho aconsegueix amb un humor directe i un accent molt andalús, també parla de com han canviat els temps des de la seva infància, des de la “permissiva” educació dels nens d’avui dia a l’obsessió dels millennials per la tecnologia, passant per les dietes, les modes, etc. Això sí, sempre des del seu divertit i particular punt de vista.

El còmic en els seus espectacles practica un humor molt particular basat en fets reals sobre la seva infància, anècdotes i històries d’un nen sense amics, la mare dels quals sent vergonya en treure-ho al carrer. Com ell mateix diu, la seva història és la d’un nen que va néixer amb un pa sota el braç, però l’hi va menjar.