ENTREVISTES

Les falles sostenibles són possibles gràcies a L´hyperin

-

Elmaterial, creat gràcies a la palla d'arròs, permet fomentar l'economia circular, eliminar residus i aportar valor en un producte que ja té valor per si mateix.

Ana Blasco i Tomás Llorente van visitar el programa Vive las Fiestas per a explicar-nos novetats sobre el nou material que han creat a força de palla d'arròs per a la construcció de falles. La idea d'aquests arquitectes i enginyers, va sorgir en observar el fum...

Vive Las Fallas

Nuevo Centro celebra la seua II Trobada de Cases Regionals

-

La Trobada se celebra del 14 al 16 de febrer i reunirà més de 10 cases regionals.

El Centre Comercial Nuevo Centro celebra del 14 al 16 de febrer la seua II Trobada de Centres i Casas Regionales d'Espanya. Els centres i les cases regionals participants en la Trobada són el Centre Aragonés de València,la Casa Castella La-Taca de València, el Centre Recreatiu Aragonès del...

Sedica, més de 30 anys dedicats a la Indumentària Valenciana

-

Eduardo Martínez de l'indumentaria Sedica, ens compta els secrets dels vestits que l´empresa ha realitzat per a la Fallera Major de València, Marina Civera Moreno.

Sedica és una empresa familiar fundada per Francisco Martínez Garcia que en 1991 va començar a teixir les seues primeres teles destinades a la indumentària valenciana i els teixits de la qual es caracteritzen per la seua qualitat en la matèria, per la seua...

Torrent celebra,el pròxim cap de setmana, la festivitat de Sant Blai

-

Susi Ferrer regidora de Cultura, Participació Ciutadana i Turisme compta les principals activitats que es celebraran per a festejar Sant Blai, i analitza les diferents festivitats de la ciutat.

La policia local de València cerca…Ninots

-

La policia local de València cerca ninots, esbossos.. per a narrar la seua història i mostrar el vincle existent amb la gran festa de la ciutat.

La Fundació de la Policia Local de València ha iniciat un projecte amb el qual pretén reconstruir la història de la policia en les Falles amb la finalitat de fer una exposició i per això ,sol·licita la col·laboració de Junta Central Fallera, el Gremi...
video

Amparo Picó: ” Les falles mereixen un gran patrocini per a fomentar-les”

Amparo Picó analitza els principals problemes de la Setmana Santa Marinera i la Festa Fallera.

Amparo Picó, regidora del grup Ciutadans, qui ha posat en marxa els cicles de col·loquis ciutadans "De l´Ajuntament a les seus festeres" on es...
video

“Un circ sense animals és com un ou fregit sense sal”

El pallasso "Fofito " Aragón, que es troba aquests dies a València, defensa els circs tradicionals amb animals i ens compta més detalls del meravellós món del circ.

Els millors descomptes i les millors signatures de la indumentària valenciana

-

Quasi 50 indumentaristas valencians exposaran els seus millors preus i productes en la 8a edició de la Fira Low Cost tras la setmana fallera.

Art Antic i els seus 18 anys com indumentarista oficial de les FFMMVV

-

La signatura més veterana en la vestimenta oficial de les Falleres Majors de València i les seues Corts d'Honor engalana de nou a les representants de 2019.

MAVIMAR, una tenda indumentària tradicional valenciana

-

Ja s'han exposat al complet els vestits oficials de les màximes representants del món faller i MAVIMAR ha sigut una de les signatures responsables.

GENT

FALLES

POBLES EN FESTES

El més vist

Recomanem