PILOTA

pilota

La pilota ix del trinquet amb un programa replet d’activitats

-

L'esport valencià coparà l'agenda esportiva i cultural dels pròxims dies per a celebrar la tercera edició de 'Va de dona'

'va de dona'

‘Va de dóna’, la festa de la pilota valenciana femenina

L'esdeveniment se celebrarà el pròxim 9 de març i servirà per a presentar els 6 equips que jugaran el Circuit Femení d'Elit.

La Federació de Pilota Valenciana, amb el suport de la Diputació, celebra la segona edició del 'Va de Dóna', un esdeveniment creat amb l'objectiu...

l'escola

Pilota a l’Escola, la iniciativa per a ensenyar en les escoles

-

S’ha passat dels 11.925 alumnes de 265 centres del curs 2014-2015 als més de 18.500 alumnes només de Primària que participaran aquest curs de 445 escoles.

XXV

Arranca la XXV Lliga Professional Bankia de Raspall a Oliva

-

La XXV Lliga Bankia de Raspall - Trofeu Diputació de València començarà aquest dimarts 30 de gener, a partir de les 18:30 hores en el trinquet d'Oliva.

recinto

Sabies que el recinte esportiu més antic d’Europa està a València?

Entre els baixos de les finques del carrer Pelayo es troba aquest tresor esportiu i cultural que ha sigut escenari de mítiques partides.

El Trinquet de Pelayo celebra aquest 2018 el seu 150 aniversari. Es tracta del recinte esportiu més antic d'Europa - i possiblement del món-...

“És un honor poder estar en un recinte tan emblemàtic”

El director del Trinquet de Pelayo, Alfred Hernando, ens explica detalls sobre aquest històric recinte que celebra el seu 150 aniversari.

El director del Trinquet de Pelayo, Alfred Hernando, ens explica detalls sobre aquest històric recinte que celebra el seu 150 aniversari.

“La realitat en la pilota no és bona però l’expectativa és alta”

-

Alfred Hernando "Fredi", director del Trinquet Pelayo, ens explica en 'Temps d'Esports' en quina situació es troba en aquests moments l'esport autòcton, la pilota valenciana.

maestros

Coneix als finalistes en el XI Trofeu Mestres d’Escala i Corda

-

El duel tindrà lloc el pròxim diumenge dia 24 a partir de les 11:30 hores.

mestres

El XI Trofeu Mestres de pilota arranca en el Trinquet Pelayo

-

Dissabte que ve, 16 de desembre, arranca l’onzena edició del Trofeu Mestres de Pilota que reuneix per Nadal els millors jugadors de la temporada en esta modalitat d'Escala i Corda.

El més vist

VALENCIA CF

LEVANTE UD

VALENCIA BASKET

RUNNING

MOTOR

PILOTA

ATLETISME