PILOTA

pilota

La pilota ix del trinquet amb un programa replet d’activitats

-

L'esport valencià coparà l'agenda esportiva i cultural dels pròxims dies per a celebrar la tercera edició de 'Va de dona'

'va de dona'

‘Va de dóna’, la festa de la pilota valenciana femenina

L'esdeveniment se celebrarà el pròxim 9 de març i servirà per a presentar els 6 equips que jugaran el Circuit Femení d'Elit.

La Federació de Pilota Valenciana, amb el suport de la Diputació, celebra la segona edició del 'Va de Dóna', un esdeveniment creat amb l'objectiu...

l'escola

Pilota a l’Escola, la iniciativa per a ensenyar en les escoles

-

S’ha passat dels 11.925 alumnes de 265 centres del curs 2014-2015 als més de 18.500 alumnes només de Primària que participaran aquest curs de 445 escoles.

XXV

Arranca la XXV Lliga Professional Bankia de Raspall a Oliva

-

La XXV Lliga Bankia de Raspall - Trofeu Diputació de València començarà aquest dimarts 30 de gener, a partir de les 18:30 hores en el trinquet d'Oliva.

recinto

Sabies que el recinte esportiu més antic d’Europa està a València?

Entre els baixos de les finques del carrer Pelayo es troba aquest tresor esportiu i cultural que ha sigut escenari de mítiques partides.

El Trinquet de Pelayo celebra aquest 2018 el seu 150 aniversari. Es tracta del recinte esportiu més antic d'Europa - i possiblement del món-...

“És un honor poder estar en un recinte tan emblemàtic”

El director del Trinquet de Pelayo, Alfred Hernando, ens explica detalls sobre aquest històric recinte que celebra el seu 150 aniversari.

El director del Trinquet de Pelayo, Alfred Hernando, ens explica detalls sobre aquest històric recinte que celebra el seu 150 aniversari.

“La realitat en la pilota no és bona però l’expectativa és alta”

-

Alfred Hernando "Fredi", director del Trinquet Pelayo, ens explica en 'Temps d'Esports' en quina situació es troba en aquests moments l'esport autòcton, la pilota valenciana.

juego internacional

La Selecció Valenciana passa a semifinals de Joc Internacional

-

La Selecció Valenciana s’ha classificat per a jugar les semifinals de Joc Internacional durant la jornada de dilluns 20 de novembre.

femenina

La pilota valenciana femenina segueix creixent

-

L’èxit del creixement és el treball coordinat de les escoles, clubs, Federació, administracions i col.laboradors que estan possibilitant la integració de la dona en el nostre esport autòcton.

El més vist

VALENCIA CF

LEVANTE UD

VALENCIA BASKET

RUNNING

MOTOR

PILOTA

ATLETISME