bournemouth

El València CF va sumar el seu quart triomf de la pretemporada en imposar-se a l’AFC Bournemouth per 0-1 en el Vitality Stadium gràcies a un golazo d’Orellana des de fora de l’àrea, en una trobada molt seriosa i disciplinat de l’equip de Mestalla, sempre ben posicionat i en el qual va tornar a deixar la seua porteria a zero (ja ho va fer front al Lausanne, Sporting de Lisboa, FC Cincinnati i el rival d’aquesta vesprada a Anglaterra).

En la primera meitat, amb un València CF molt bé col·locat en el camp i sense donar amb prou faenes opcions ofensives a l’AFC Bournemouth, els de Marcelino van cercar les ràpides contres, amb un incisiu i destacat Rodrigo en paper protagonista. La millor ocasió la va tenir el jove central Javi Jiménez en un potent i espectacular rematada de cap, després d’un servei córner botat per Parell, que va eixir fregant el travesser del meta Begovic.

Després del descans, Marcelino va donar entrada a nous futbolistes però el València CF va seguir amb el control de la situació, amb el domini en el joc i amb les mateixes bones sensacions del primer assalt. Negredo, en el minut 57 després d’un gran robatori de pilota de Santi Mina, no li’l va pensar en la seua rematada i Begovic va buidar amb dificultats. Però el millor arribaria en el minut 70 amb un golazo d’Orellana, que acabava d’entrar i que va posar l’esfèric en l’esquadra del marc local.

Al final, bona victòria dels de Mestalla en una altra prova d’aquesta pretemporada davant un AFC Bournemouth que mai va poder superar l’entramat tàctic dels blanquinegros.