València es manifiesta esta vesprada en contra de La Manada

L'Audiència de Navarra ha acordat la posada en llibertat dels presos, sota fiança de 6.000 euros, condemnats a nou anys de presó per un delicte d'abús sexual.

La Manada

L’Audiència de Navarra ha decidit que els membres de La Manada, condemnats cadascun a nou anys de presó per un delicte d’abús sexual, puguen eixir de presó pagant una fiança de 6.000 euros. La resolució notificada ahir als interns ha sigut traslladada aquest matí a les parts.

Una vegada que dipositen la fiança -en un compte bancari o en metàl·lic en el jutjat de guàrdia-, es notificarà l’ingrés al jutjat que dictarà un manament de llibertat que serà remès a la presó per a la seua immediata posada en llibertat.
Tres dels cinc condemnats compleixen pena en la presó de Pamplona i els altres dos en la madrilenya d’Alcalá Meco.

Davant aquesta notícia, Moviment Feminista ha convocat una manifestació per a protestar davant la immediata posada en llibertat dels cinc presos. La convocatòria està prevista per a aquesta mateixa vesprada a les 19 hores, enfront de la seu de la Delegació del Govern. A través de twitter, les mostres de suport cap a aquesta iniciativa es publicaran al costat del hashtag #Esunaguerra

Els mitjans de comunicació s’amunteguen a les portes de la presó de Pamplona per a poder presenciar l’eixida de la Rajada, per la qual cosa la Guàrdia Civil s’ha vist obligada a col·locar un cordó de seguretat.